EMBRYOLISSE Lait-Crème Concentrè (crema hidratanta)

Brandurile frantuzesti de ingrijire a tenului sunt printre cele mai cunoscute in intreaga lume. Aproape oricine are printre favorite cel putin un produs din "bucataria" cosmetica franceza. Sunt multe care se gasesc si la noi in farmacii, incepand cu vestitele Bioderma, Avene, La Roche Posay etc.
Dupa ce am vizionat cateva videoclipuri pe youtube despre produse frantuzesti preferate am tinut neaparat sa imi fac un moft si anume sa imi cumpar crema hidratanta de la Embryolisse : Lait Creme Concentre. Am profitat de bunatatea unei prietene care se ducea in vacanta in Anglia si am rugat-o sa se milostiveasca de mine.
A costat in jur de 10 lire pentru 30 ml.




Ambalajul este de tipul unei paste de dinti, mie personal imi place, ii da un aer vintage. Pot vedea perfect cand se termina si se poate folosi fiecare strop.
Este intr-adevar extrem de hidratanta, e probabil cea mai buna in acest sens pe care am incercat-o pana acum. Mi-a fost putin frica la inceput ca o sa fie prea grasa pentru tenul meu, dar nu a fost cazul. A intrat rapid in piele si mi-a lasat pielea catifelata.
Are un parfum discret, placut, ingredient aflat la sfarsitul listei unde ii shade bine:D
Consistena este undeva intre cremos si fluid, crema este alba dar nu lasa nicio urma pe fata.
Este relativ spornica, o am de aproximativ 4 luni si inca mai duce putin.
Minusul cel mai mare este ca nu are SPF. Alte beneficii decat hidratare nu are. In plus, e greu de procurat.
Un bun inlocuitor pentru ea este Apivita, sunt oarecum asemanatoare.

Ingrediente :

Aqua. Paraffinum Liquidum. Stearic Acid. Glyceryl Stearate. Triethanolamine. Cera Alba. Cetyl Palmitate. Butyrospermum Parkii.
Steareth-10. Polyacrylamide C13-14 Isoparaffin. Laureth-7. Propylene Glycol, Hydrolyzed Soy Protein, Aloe Barbadensis. 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol. Tropolone. Parfum.
 
Imi place foarte mult cum imi simt tenul cand o folosesc, hidrateaza foarte bine, fondul de ten se aseaza frumos peste ea. 

In concluzie as cumpara-o din nou (multumesc Anisia:)) ) daca as gasi-o in Romania, dar pentru ca inca nu e pe rafturile niciunei farmacii o sa renunt momentan la idee.

Mai jos va las cateva videoclipuri pe care le-am vazut cu produsele frantuzesti preferate ale unor vloggerite :








Va pup, o seara placuta :*

Etichete: , , ,